Donează

2%

Viaţă pentru zilele tale

 metri

pentru

sănătate

  Centru de prevenţie şi recuperare Procardia

FIZIOTERAPIE FIZIOTERAPIE  GIMNASTICĂ DE GRUP GIMNASTICĂ INDIVIDUALĂ GIMNASTICĂ DE ÎNTREŢINERE

Centrul de prevenţie şi recuperare Procardia se află pe strada Arany János nr. 46

Baza noastră de tratament este dotat cu aparate de ultimă generaţie, este un centru spaţios unde se derulează zilnic programe variate de gimnastică în grup sau individual pentru toate categoriile de vârstă (inclusiv copii, vârstnici cardiaci) şi kinetoterapie individuală.

În cadrul centrului se desfăşoară activitatea de fizioterapie-recuperare medicală. Bolnavii care se adresează serviciului nostru de fizioterapie, sunt primiţi în primul rând ca şi oameni şi în al doilea rând ca pacienţi. Prin intermediul consultaţiei  într-un program evaluator a stării de sănătate a aparatului locomotor, a factorilor de risc privind modul lor de viaţă, de muncă şi în funcţie de aceasta  sunt sfătuiţi privind metodele de prevenire a afecţiunilor locomotorii şi de remediere a patologiei existente.

Consultaţia medicală şi programul de  10 zile de fiziokinetoterapie este gratuită în limita sumei acordate de CAS pentru pacienţii asiguraţi. La consultaţie se prezintă biletul de trimitere şi adeverinţa de salariat sau cuponul de pensie. În cadrul consultaţiei pacienţii cu indicaţie pot beneficia şi de ecografie musculoscheletală şi articulară.

Procedurile de fiziokinetoterapie sunt efectuate sub supravegherea funcţiilor cardiovasculare (controlul TA, frecvenţei cardiace), motiv pentru care pot efectua fiziokinetoterapie şi pacienţii cu afecţiuni cardiovasculare (hipertensivi, postinfarct miocardic, tulburări de ritm, etc.)

Punctul forte al centrului de prevenţie pe lânga aparatele de ultimă generaţie, considerăm programele noastre de grup de mare varietate:

Adresă sediu

Str. Mihai Eminescu nr.3,

Cod poştal: 540043

Tel/fax: 0265.210.087

Mobil: 0770.547.384

 

Adresă Centru de recuperare

Str. Arany János nr. 46

Tel: 0365.455.155

Mobil: 0730.545.646

 

e-mail:

cabinete@procardia.ro

procardia.laborator@gmail.com

fundatiaprocardia@yahoo.com

 

Vizitaţi pagina noastră de:

SCM Procardia - Sediu

Târgu Mureș, str. Mihai Eminescu, nr. 3

tel/fax: 0265.210.087;  mobil: 0770.547.384

e-mail: cabinete@procardia.ro

SCM Procardia - Centru de recuperare

Târgu Mureș, str. Arany János, nr. 46

tel: 0365.455.155; mobil: 0730.545.646

e-mail: cabinete@procardia.ro

Facebook

COPYRIGHT© 2013 SCM PROCARDIA, ALL RIGHTS RESERVED | SITE BY: Sh, Cs, L